از کجا کفش طبی بخریم؟ چه عواملی را در زمان خرید باید بررسی کنیم؟ وقتی کفش های ارتوپدی را تصور می کنید، احتمالاً کفشهای نامرتب و زشتی را تصور می کنید. امروزه اینطور نیست. نسخه های امروزی کفش های ارتوپدی برای مبارزه با درد پا ساخته شدهاند و در عین حال به اندازه کافی برای پوشیدن در بیرون از خانه زیبا هستند.
با افزایش سن جمعیت، بزرگسالان بیشتری به کفش های ارتوپدی نیاز خواهند داشت. یک تخمین نشان می دهد که بازار جهانی کفش های ارتوپدی تا سال ۲۰۳۱ به ۸٫۹ میلیارد دلار خواهد رسید. با این حال انتخاب بهترین کفش های ارتوپدی می تواند یک چالش باشد. در این راهنما، ویژگیهای کلیدی کفشهای ارتوپدی را پوشش میدهیم تا به شما در خرید جفت مناسب کمک کنیم.
همانطور که می دانید مجموعه البرز ارائه دهنده برترین انواع کفش طبی در کرج با مناسب ترین قیمت ها می باشد.
کفش طبی در مقایسه با کفش معمولی
کفش های معمولی اگر هیچ درد یا عارضهای در پا ندارید، خوب است. در غیر این صورت، راه رفتن روی یک جفت کفش کهنه و کشیده می تواند باعث درد و ناراحتی بیشتر پا شود. کفش های ارتوپدی مخصوص کسانی است که به دلیل بیماری های مختلف ارتوپدی، مانند آرتریت، التهاب کف پا، بونیون و نوروپاتی، پاهای دردناکی دارند. هنگامی که از کفش های ارتوپدی استفاده می کنید، احساس ناراحتی کمتری خواهید داشت و می توانید آزادانه تر حرکت کنید. این به این دلیل است که کفش طبی به درستی وضعیت بدن شما کمک می کند تا فشار کمتری به کمر، زانوها و مفاصل ران وارد کنید و در عین حال درد پا را کاهش دهید.
کفش طبی را می توان از فروشگاه خرید یا به طور سفارشی برای شکل پا، راه رفتن و شرایط خاص شما ساخت. آنها همچنین در سبکهای مختلفی از کفشهای کتانی و صندل گرفته تا کفشهای رسمی تر عرضه می شوند، بنابراین مطمئناً جفتی پیدا می کنید که هم شیک و هم کاربردی برای سبک زندگی شما باشد. کفشهای ارتوپدی میتوانند گران تر از کفشهای معمولی باشند، اما این سرمایهگذاری برای سلامت پا ارزشش را دارد.
۷ ویژگی که در کفش طبی باید به آنها توجه کرد
یافتن بهترین کفش طبی برای شما بستگی به جستجوی ویژگی هایی دارد که با مشکل خاص پای شما مقابله کند. همچنین، سبک زندگی خود را در نظر بگیرید: آیا فرد فعالی هستید و یک جفت کفش برای ورزش می خواهید؟ یا فقط کفشی می خواهید که روزتان را راحت سپری کند؟
برای شروع، در اینجا لیستی از مواردی که هنگام خرید کفش طبی باید روی آن تمرکز کنید آمده است:
- ۱٫ پشتیبانی قوس. درد پاشنه و پا اغلب با قوس پا یا صافی کف پا همراه است. کفشهایی که دارای قوس قوی هستند، فشار وارده به پایین پای شما را کاهش میدهند.
- ۲٫ قسمت پنجه پهن. به انگشتان پای خود فضایی برای حرکت بدهید، به خصوص اگر بونیون یا انگشت چکشی دارید.
- ۳٫ بالشتک. اگر آرتریت در پاهای خود دارید، هر مرحله می تواند دردناک باشد. کفشهای با بالشتک جامد به عنوان ضربه گیر عمل میکنند و در نتیجه درد پا، زانو و مفاصل لگن را کاهش می دهند.
- ۴٫ عمق و عرض اضافی. کفش هایی با عرض و عمق بیشتر برای کسانی که مستعد ورم پا هستند عالی هستند، زیرا با تورم پا منبسط می شوند. به علاوه، اگر از اینسرت یا ارتز استفاده می کنید، به فضای بیشتری نیاز خواهید داشت.
- ۵٫ فضای داخلی بدون درز. لبههای ناهموار داخل کفش ممکن است پای افراد دیابتی را تحریک کند و منجر به زخم شود. بنابراین، برای محافظت از پاهای خود در برابر خراش، به کفش هایی با فضای داخلی بدون درز و مواد نرم بپردازید.
- ۶٫ کفش پاشنه سخت. یک ناحیه پاشنه قوی پا را تثبیت می کند و با پروناسیون بیش از حد (چرخ شدن پا به سمت داخل) یا خوابیدن (چرخش به سمت بیرون پا)، که می تواند راه رفتن شما را مشکل کند و باعث درد مفاصل و مشکلات پا شود، مقابله می کند.
- ۷٫ کفی ضد لغزش. کفیهایی که میزان کشش را فراهم می کنند می توانند از افتادن در کسانی که درد پا یا مشکلات تعادلی دارند، جلوگیری کنند.
هنگام امتحان کردن یک جفت کفش طبی، مطمئن شوید که از همان ابتدا احساس راحتی می کنند. برای کمک با یک متخصص پا یا ارتوپد مشورت کنید و برای انتخاب عاقلانه وقت خود را صرف کنید – شما کفش هایی می خواهید که برای مدت طولانی دوام داشته باشند
پاهای خود را بهتر بشناسید
به عنوان یک مرکز پیشرو پزشکی باید بگوییم که اگر به دنبال رفع درد پا و بهبود کیفیت زندگی خود هستید، حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید او وضعیت شما را تشخیص می دهد و یک برنامه درمانی ایجاد می کند تا شما را روی پای خود بازگرداند.
کفشهای ارتوپدی کفشهایی هستند که برای ارائه پشتیبانی باکیفیت و قرار دادن پاهای شما در موقعیت آناتومیک مناسب برای ارتقای سلامت بهینه پا طراحی شدهاند.
کفش های طبی سفارشی اغلب به طور خاص برای درمان بیماری های درد پا مانند التهاب کف پا، نوروم مورتون، انگشت چکشی، بونیون و نوروپاتی طراحی می شوند. آنها معمولاً با جعبه های پنجه عریض، ساپورت قوس و ضربه گیر ساخته می شوند تا از پاهای شما حمایت کنند و ضربه روی مفاصل و رباط های شما را کاهش دهند.
بنابراین دقیقاً کفش های طبی برای چه چیزی خوب هستند؟ لیست طولانی است. از کفش های ارتوپدی کوهنوردی گرفته تا کفشهای ارتوپدی برای کف پا تا کفشهای ارتوپدی دیابتی برای کمک به مراقبت از پاهای متورم، کفشهای ارتوپدی سلامتی را از پایه برای طیف گستردهای از شرایط درد پا به ارمغان می آورند.
تفاوت های بین کفش های طبی و ارتوپدی را کشف کنید تا بتوانید هنگام خرید جفت بعدی خود انتخاب هوشمندانه ای داشته باشید.
درد پا می تواند با لیست طولانی از هزینه ها همراه باشد از ویزیت پزشک گرفته تا ارتزهای سفارشی. اما پزشکان ارتوپد دقیقا چه کفشی را توصیه می کنند؟ بسیاری از متخصصان پا، کفشهای ارتوپدی راحت و حمایتی را برای مردان و زنان توصیه میکنند تا به حفظ و درمان انواع مختلف بیماریهای پا کمک کنند.
بیایید تفاوت بین کفش های طبی و ارتوپدی را بشکنیم.
ارتز. ارتزها یک جای کفش از پیش ساخته یا سفارشی هستند که برای تسکین درد یا فشار ناشی از شرایط پا یا ناهنجاری های راه رفتن طراحی شده اند.
کفش های طبی. کفش های طبی کفشی هستند که برای کمک به حمایت یا اصلاح بیومکانیک طبیعی بدن طراحی شده اند. کفش های پیاده روی ارتوپدی برای کمک به تسکین درد، بهبود هم ترازی و پشتیبانی از شرایط پا ساخته شده اند.
با کفش های ارتوپدی می توانید بهترین های هر دو دنیا را در یک کفش به دست آورید. هر جفت کفشی که می سازیم بنابراین لازم نیست پول اضافی برای ارتزهای گران قیمت خرج کنید. شما فقط تسکین درد فراتر از باور را دریافت خواهید کرد.
مراقبت از کفش های طبی
کفش های خود را همیشه عاری از رطوبت نگه دارید و آنها را در محیطی خشک و خنک و عاری از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
اگر می خواهید کفشهایتان را تمیز کنید، ژل تمیزکننده کفشی را انتخاب کنید که مناسب موادی باشد که می خواهید تمیز کنید. به یاد داشته باشید که تمیز کننده را نقطه ای آزمایش کنید زیرا گاهی اوقات می تواند رنگ مواد را تغییر دهد.
همچنین می توانید کفش های خود را با استفاده از یک پارچه مرطوب (با آب)، پارچه بدون پرز و یا یک برس نرم تمیز کنید. هنگام تمیز کردن گل و لای یا سایر زباله ها، اجازه دهید گل کاملا خشک شود، سپس با یک برس نرم، خاک را به آرامی پاک کنید.
برای خرید کفش طبی در کرج با کارشناسان ما با شماره۰۹۳۹۵۹۲۵۲۷۰ تماس بگیرید.
بدون دیدگاه